Sköna Söndag!



Bjuder på en vimmelbild från sommarens Storsjöyra i Östersund. Supertrevliga tjejer och killar,
brunhåriga flicken till höger heter också Katarina ;)


Godagens.
Söndag, sol och kyligt ute. Perfekt söndag. Dessutom kommer ÄNTLIGEN Stefan hem i eftermiddag. Å, det är bra att få längta efter varandra ibland, men nu får det vara färdiglängtat!
Just nu dansar jag runt till The Voice - Top 20 på tv och har just tagit på mig en mysigt rosa söndagsoutfit. Dessutom har jag fixat i ordning bokhyllan helt nu, jag är NÖJD. Bild kommer!

Idag måste jag jobba lite hemmifrån (fast det är söndag!), städa klart i allt stök och desstuom hinna med att se "Kalla Fakta" klockan 19.20 ikväll, ska bli intressant, känner jag mig själv rätt kommer jag nog fälla en och annan tår..
Men viktigast av allt är att jag ska mysa med Stefan och bara "känna lugnet", planerar GOD middag, kött, klyftpotatis, beasås och sallad + promenad i höstluften.

NJUT söndagen allihopa, den är till bara för oss och för att vila. I morgon är det vardag och fullt upp igen, så prata lite extra med varandra idag, krama de du gillar eller ring om du är för långt ifrån för att kramas. Som jag är.. Mamma och pappa - jag saknar er!

....

Livets outfit?



Åh så SNYGG Kristen Bell är!  Precis så vill jag gå klädd i september, nej, hela hösten och,  ja..... resten av livet!
Blekrosa topp/blus, knallrosa kjol och långt snyggt halsband i olika färger. Och rosa läppglans och rouge såklart! Det enda jag skippar är nog barbent och peptoes då det känns lite kallt snart.. Jag adderar en mysig kofta istället, i creme eller... varför inte rosa! ;)
Å, jag är nog lite kär.
Nu måste jag ju bara också ha en sån kjol i min garderob. När jag tänker efter har jag faktiskt ingen rosa kjol.. kan det stämma? Jag trodde jag hade allt rosa som gick..  Undra vart jag kan hitta en sån? Annars får symaskinen åka fram, och kanske lite hjälp av sis som är ett proffs på att sy. Skulle faktiskt vara lite roligare.

Dagens i-landsproblem måste jag lägga till, jag får lite dåligt samvete då jag lägger så mycket fokus på kläder...jämt.

Mitt hjärta bultar för ROSA. Love <3
(och min famlij, vänner, tro, sång och pyssel)

Bild: Metro.se

...

Strålande Lördag.


Bjuder på en "arkivbild" av mig och Stefan. Bara för att jag längtar extra mycket efter honom
just idag. Vi har nämligen två år denna vecka. Hihi, vi har inte en egen dag, vi har en vecka, Extra mycket att fira!



God Förmiddag. Ute strålar solen och jag är på BRA humör!
I perfekt form för en fixar-dag, på schemat står betsa bokhyllan, städa garderoben, fixa med mängder av foton som ligger på olika minnerskort, olika datorer och usb-minnen.. Måste få ordning!
Dessutom tänker jag hinna med lite läsa i soffan, promenad och dessutom handarbete och pyssel i form av att göra smycken. Denna "last" kommer jag aldrig bli av med efter kursen i att göra smycken i Älvsyn. Tog en sväng in på Åhlens för att köpa en ny almanacka igår, MEN, det enda som kom med hem var pärlor, snygga lås och berlocker.. Haha, Nina i ett nötskal! Men, det hade faktiskt 30% på alla pärlor och panduroprodukter. Tips tips till alla er som älskar pärlor.

Då jag är stressad, ledsen eller bara rastlös så kommer alltid allt mitt pyssel fram.. Hobbyfärger, pärlor, foton, tyger, ja you name it!
Jag har aldrig pysslat så mycket som under den perioden jag hade problem med ätandet.. Gu, en kväll tvingade jag med mig mamma till Konsum och köpa många paket bitsocket, lim och nonstopp. Sedan satt jag hela helgen och byggde ett enormt "bitsocker-slott".  Terapi kallas det visst..

Nä, jag får ingenting gjort om jag sitter här och häger ;)

Ha en FAB lördag! Ät en extra bit choklad eller ta på er den finaste klänningen och NJUT av ledigheten och denna sensommardag.

I nattmössan.


Otroligt gulligt nattlinne! Lite längre, lång ärm och dessutom sött rosa tryck. Perfekt för en god natts sömn (:
Detta kommer från HM barn. Tur jag kan ha deras barnkläder också, man får ju "dubbelt" utbud då!

Alltså hjälp, jag är så trött att jag bloggar om ett nattlinne! Denna fredagskväll bjöd inte på mycket spänning direkt, En stor rosa skål med "pimpim" och bubbelvatten med citron.. och sedan somnade Ninna! Haha. Är det mina 20 år som börjar göra sig påminda?? Nä, nu skojjar jag bara.
Men jag kommer nog bli mycket piggare efter en nattssömn, konstigt det där, jag är alltid mycket piggare på helgdagsmornar än om det är tex tisdag. Fast jag ofta sovit mindre.. Undra om det är för jag vet att jag kan softa i soffan med frukost utan "klockan i bakhuvudet".

Nä, nu ska jag blåsa ut alla alla värmeljus jag tänt ikväll, så ska jag krypa ner i sängen med min bok. Hm, undra hur många sidor jag kommer innan jag vaknar med boken på näsan??

Bild: HM.com

....


 


Carpe Diem



Lugn kväll ikväll. Just nu myser jag i soffan medlevande ljus, te och mörk choklad. Behövs inte mer, Man ska ta vara på varje dag och njuta av varje litet ögonblick, en "vanlig" kväll i soffan är faktiskt en riktigt trevlig soft stund, bara man vill!
Carpe Diem, fånga dagen, är verkligen något av det sannaste orden jag vet. Den kommer aldrig igen! I morgon är en ny dag, så lev just nu.

I morgon är det fredag och sedan kommer helgen. Jag har en helt del "to do" och där ingår tillexempel all betsa min nya bokhylla, skicka tackkort och STÄDA garderoben och i alla lådor. Liten bostad = Mycket stök!
Men jag tycker det är ganska trevligt att städa, så mig går det absolut ingen nöd på.
Sedan vill jag hinna med promenader, mina älskade helgmornar med kaffe och nyhetsmorgonär ju dessutom ett måste. Stefan skrattar åt mig, men det är så AVKOPPLANDE att bara sitta i soffan och veta att hela dagen är fri, och just nu är det bara jag, min mugg och nyhetsmorgon jag behöver fokusera på. Å, lördag kom till mig.

Nu däremot ska jag fokusera på sängen och drömmarnas land.

Sov Gott <3

Handy man.




Att vara tillsammans med en händig kille har absolut sina fördelar.
Såhär såg det ut igår kväll då jag kom hem. S i full färd med att snickra en ny SNYGG, smart och funktionell bokhylla till mig. Det blev SÅ bra och jag är väldigt njöd. TACK Stefan! Han hade mätt, handlat virke, sågat osv för att sedan efter jobbet bara "slänga upp" det. Ärligt, jag är IMPAD!
Resultatet får ni se snart, efter att jag betsat den i helgen.

....

Dance... all night long





I dag har jag haft sådan SUG att dansa. Hela natten, i fab klännng och höga heels. För mig är det en riktigt perfekt party-natt, dansa dansa och ännu mera dansa. Gärna en trevlig drink, men dansen är BÄST, till riktigt bra musik om får det att rycka i hela kroppen.
Om jag skulle gå ut redan ikväll skulle jag gärna ha denna rosa blåsa och riktiga disco-glittrande skor i silver. Plus massor av pärlor och en fin liten party-clutch.

Så länge myser jag i soffan, i mitt mys-sett från Björn Borg!

Klänning: Forever21.com
Skor: GoJane.com

...

Välkommen Torsdag.

God morgon Torsdag!
Full rulle här, just dukat undar frukost och klätt på mig. Vinkade nyss hejdå till Stefan som for till jobb för att ikväll fortsätta till Luleå ikväll.
Tråkigt för mig, men oj så roligt för honom!

Idag är der jobb heela dagen. Känns helt ok. (:

Nej, dags att lägga på ett kol!

Ha en fantastisk dag!


Det kom ett brev..

Igår då jag kom hem låg detta i min brevlåda:






Ett underbart kort/brev från mina föräldrar. De ville ännu en gång grattulera mig på min 20-års dag och hoppas dagen varit underbar. Sedan stod det väldigt, väldgt mycket fint.
Så fint som bara en mamma och pappa kan skriva till sin först-födda dotter. Om de 20 första åren det fått ha med mig..

Tårarna började rulla utför mina kinder då jag läste, jag ÄLSKAR mina föräldrar så oändligt mycket. Detta kort kommer jag för alltid spara, både i mitt hjärta och i min ask med "värdefulla ting".

Tänk. Att få födas är en gåva. Komma till denna fina världen, få leva, vakna varje morgon och se fram emot en helt ny dag med nya händelser och nya upplevelser.
Att sedan födas till föräldrar  som älskar dig på riktigt, mamma och pappa som alltis ställer upp och finns där, mamma och pappa som bara behöver se på mig för att veta allt. Som ringer i rätt sekund och säger "vi saknar dig", som torkar tårar, som ger nytt hopp och älskar mig PRECIS som jag är.. DET är rent utav ett mirakel.
Jag försöker att så ofta som möjligt skicka små hälsningar, tankar och TACKSAMHET till mamma och pappa.
Utan dom hade jag aldrig varit den 20-åriga flicka jag är dag.
Utan all den ömhet, stöd, uppfostran, ris och ros och framför allt KÄRLEK jag alltid fått.

Oj, vilket inlägg det blev. Jag är så otroligt känslig just nu, fylld av känslor och tankar, måste ha någt att gör med att jag jut fyllt 20.. Känns som en "milstolpe". Både skrammande och spännande. Framtiden är oskriven...

Nä, nu måste jag SNABBA mig, mot skolan!



....

Go Pink!


I början av sommaren hade Lindex en tävling där alla modeintresserade  fick designa ett eget t-shirt tryck.
De vinnande t-shirtarna kommer under oktober månad att säljar i alla Lindexbutiker under namnet "Pink collection" och stödjer kampen mot bröstcancer. Ett FINT initiativ tycker jag, dessutom är tröjorna riktigt fina. Roligt med ett kompliment till alla rosa-band som säljs under oktober månad. Jag gillar särskilt B och E, men alla är riktigt fina!




bilder : www.lindex.com

...

Pannkakor med grädde och sylt.


Hemma! Kom just genom dörren til min lilla rosa lägenhet. Skönt! Grått väder utanför, så jag ska tända levande ljus, lyssna på Dolly Parton och grädda pankakor. Mums! Med jordgubbssylt och mjölkfri sojagrädde. En favorit, men som jag allt för sällan lyxar till kvällen med.
Sedan är det tvätt, lite städa och mindre kul också, men med lite musik och BRA humör ska nog det som en dans.

Idag har jag postat paket till min lilla, lilla, lilla syster som fyller 14 år i morgon, en stor dag.

Ha en bra kväll allihopa, kraaam <3


...

En fika tack.






En fika sent på söndag kväll. Det bästa sättet att avsluta en MYSIG helg. Bulle och biskvi, mums!
Stefan och jag, levande ljus och bra film. Kan det bli mer lugnt och avslappnande?


....

Underbara Lördag.

Som sagt har Malin varit här hela helgen. Har varti väldigt, väldigt mysigt/trevligt/roligt/perfekt!
Vi har myst och pratat massor, shoppat, ätit, fikat, PARTAT och haft det SUPER helt enkelt.
Tänk att man kan ha en så underbar vän! Riktiga vänner värderar jag högst.

Nu har jag nyss vinkat av henne vid tåget, och det känns så tomt! Men jag kikar på bilder från helgen och strax ska jag och S fika och se film. Jag saknar Malin, men vet att vi SNART ses igen.
Ha en härlig söndagkväll!


Mailn och jag före discogolvet. Malin hade shoppat SÅ fina strumpbyxor till oss, grönt och rosa, våra alldeles egna favoritfärger! Sedan bliv det musik och dans på ett BRA uteställe!




Det är MIN dag idag <3


Idag är det dagen. Min 20-års dag! Hitild har det varit en FAB dag, trots att jag fällt några tårar, då jag saknar min mamma, pappa och systrarna extra mycket idag.

Jag vaknade av att Stefan viskande sjöng Jag Må Du Leva i mitt öra, sedan fick jag GOD frukost och kladdkaka med sorbéglass, levande ljus och min favoritmusik. Jag njöt. Dessutom fick jag en timme make-up-kurs + smink från Make Up Store och 2 kilo godis i 20-års present av Sefan. Oj, han är underbar. Det känns för mycket.

Just nu sitte rjag och softar med ett glas vitt i soffan, Stefan, Sara och Malin lagar middag och pysslar om mig till tusen, Å, det är fantastiskt att ha så underbara vänner. Malin har kommit hit från Härnösand för mig skull! Puss.

Desutom blev det dagen till ära paintboll med jobbet, Roligt!

Oj, nu ropar dom, de har lagat middag till mig, (: Sedan tårta och mer vin! + GODIS såklart.


Pusta ut.

Puuh. Nu är jag hemma efter en stressig eftermiddag med massa fix.
Måste lugna ner mig lite, jag är en sån expert på att stressa upp mig över något som egentligen inte behöver vara så farligt. Ett pressat schema alltså.

Men nu är jag hemma, och ska pusta ut med senaste nummret av "Damernas Värld" och goda apelsiner en stund.
Ikväll ska jag träffa underbara vännen Sara.

Oh, jag LÄNGTAR så tills på fredag! Då kommer min sötaste vän Malin, åh vad glad jag är för det!
Puss till dig gumman, vi ses på fredag - jag räknar minuterna!

Blött.


Jag har landat i soffan. Bland alla mjuka, rosa (såklart!) kuddar med älskade datorn i knät. Senaste nummret av GLAMOR ligger brevid mig och väntar på att bli lusläst ikväll.

Måste bara berätta vad som hände ikväll. Min älskade handy-man Stefan kom hem, snyggast i världen i sina arbetsbyxor. Men härliga pizzaingridienser som han köpt på vägen hem. Så ska vi göra mat tillsammans. Stefan frågar mig om det ska vara 1 och 3/4 vatten till pizzadeg-mixen och ber mig läsa. Ja säger jag, det ska det.
Så han börjar hälla i vatten och jag ska knåda. Plötsligt inser jag att det är lite FÖÖR blött i skålen. Haha, min älskade älskling trodde det skulle vara en liter och 3/4 vatten, inte en deciliter! Ojoj, så TOKIGT det kan bli säger jag bara.
Det fanns inte mycket att göra. Vi fick slänga den väl-vattnade smeten och Stefan kilade ner till pizzerian här nedanför och beställde vanlig pizza. Det var också gott (:


Nä, nu blir det chaite med sojamjölk och läsning innan bums till sängen!

En fånig nojja.

Jäsp, jäsp och god morgon. Trots många muggar kaffe framför morgon- tv i morse är jag fortfarande lite seg och har inte riktigt vaknat till..
Kvällen igen var lugn och mysig, jag och Stefan åt tacos-rester från helgen och myste framför tv:n. Skönt!

Egentligen hade jag planerat en power-walk, men regn = massor av mördarsniglar, höll mig inne.
Jo jag vet att det är ur-larvigt, man jag är så RÄDD för de enorma sniglarna. De finns ju inte hemma... De kryper i hela min kropp då jag ser dom och oft får jag akta mig för att inte skrika rakt ut. Och jag som alltid varit så stolt över att jag inte har någon töntig nojja. Hah, där fick jag!
Första gången jag stötte på dom, ja, då höll mitt hjärta praktiskt tagen på att stanna... Jag är van vid små, faktiskt ganska söta sniglar med små skal hemma. Och nu: Massor av ENORMA svarta sniglar utan skal. Jag höll på dö. Gu, bara jag nu tänker på dom så kryper det i hele mig och jag får en impuls att dra upp mina fötter.... Blä!
Igår kväll var mig hyresvärd ute och saltade på sniglarna, de ska tydligen dö då. Elakt, men jag måste erkänna att jag pustade ut lite.

Men idag är det uppehåll, så jag hoppas på att våga mig ut i eftermiddag efter jobbet. 

Nu ska jag jobba på  lite här!

Kram v


Måndag.

God morgon måndag!
S har kilat till jobbet och jag sitter en myser en liten stund till med frukost och morgon-tv.
Grått väder utanför mitt fönster, inte mig emot. Mysigare att jobba då.

Tack och lov säger jag bara för mitt nya, mobila bredband. Så underbart. Äntligen kan jag surfa, blogga, kika nyheter även från min lägenhet. Hihi. Från min nya rooosa dator.

Den här veckan bjuder på en hel del.

Jobb såklart.
Mys med Sara
Mys mied LISA
På onsdag en liten spännande eftermiddag.
Men framför allt: PÅ FREDAG FYLLER JAG 20 ÅR! (eller så vill jag gråta, hjälp, nu har jag bara en vecka kvar som tonåring!) Men i alla fall så kommer älskade Mlalin ner hit, å hjärtat, det betyder massor.

Ha en underbar dag allihopa! (särskilt alla ni från grundkursen. Å, jag saknar er! Kunde inte sova i natt och låg länge och funderade och tänkte tillbaks till förra hösten, en av de underbaraste tiderna i mitt liv. Underbara nya vänner, galet bra lärare, tid för tankar och massor av givande lektioner och framför allt SKRATT!
Älvsbyn, jag längtar tillbaka.


Bomull i mig.

Hjälp. Det är VÄLDGT länge sedan jag skrev nu.
Men jag har bara inte haft ro att säta mig vid datorn och skriva under min under-dunder-super-bara ledighet. Det har varit perfekt! Fem veckor var jag hemma.
Fem veckor av familj, vänner, dans och fest i sommarnatten, segling, piteå, bra böcker, lStefan, Mlaalin, Tette, ligga i gräset, fika, grilla, storsjöyran, härnösands stadsfest, födelsedagskalas, hav, surströmming, släkt, bil med nervevade rutor och musik, åka cheva, båt, fiskmåsar, klippor, sjö, kossor, systrar, skratt och LYCKA LYCKA LYCKLG! 



Allt har sid tid. Det finns en tid för allt som sker under himlen.

Nu är jag tillbaks i stockholm, men alla vackra minnen har jag sparat  som praliner i silkigt papper, på en speciell plats i mitt hjärta. När jag känner mig ledsen eller längtar hem tar jag bara fram en, plockar av papperet och minns allt underbart. Och det bästa är att mina praliner tar aldrig slut, nej de är eviga.

Och jag älskar er, alla vackra minnen.

RSS 2.0