Vad skriver lilla jag i mitt första blogginlägg?

Ja, vad ska man skriva i sitt första blogg-inlägg? Det är en fråga som plågat mig i snart en vecka, sedan den kvällen då min underbara Mlalin hjälpte mig att äntligen komma igång och skapade mig en rosa blogg. Jag vet inte om det finns något särskilt man ska ta upp, eller om det finns något man absolut inte bör ta upp? Nu orkar jag hur som hellst inte grubbla mer över det, mej istället sitter jag här och svamlar lite så jag äntligen får mitt första inlägg överstökat och kan börja blogga som vilken annan bloggare som hellst. För en sån ska jag också bli. Sådeså.

Jag har i alla fall varit glad som få idag då Es3 kammade hem visten i studenttävlingen "Monument" idag. Yes!
Om en och en halv vecka tar vi studenten, jag blir lite rädd då jag täner på det. Ändå måste jag tänka på det ungefär en gång i timmen för att påminna mig själv att uppskatta varje sekunde av mina sista skoldagar. Och dessuom påminna mig om hur sjukt kul vi måste ha nu. Lite knasigt, jag vet.

Nu ska lilla jag kila och laga lite middag och läsa lite i den sjukt spännande boken "Predikanten" av Camilla Läckberg, den rekomenderas starkt av mig. Sedan blir det en möte med underbara vännen Malin och en sväng på Metropol för att kika på klasskompisarna som har sin sista Afro-konsert ikväll. Den lär vara bäst.

Tjao!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0