Sommarens klänning?



image212

Denhär klänningen från Halens har verkligen ALLT en klänning som jag vill ha i sommar ska ha!
Den är härligt lång, den har ett snyggt mönster i fina,fina fäger, det är  halterneck med fina detaljer och snygg skärning!
Matschas an mig med stora armband eller örhängen och grova hiiiigh heels, eller till vardags platta jesussandaler eller nätta ballerinor.
Och om det bli kallt? En lagomt oversized, tunn sommar-cardigan.

Give it to me! (Jag måste klicka hem den!)


Bild: Halens.se


Gummans Stors Dag!


Lycka, lycka till underbara vännen min, Magdalena, som idag börjar plugga til förskolelärare!
Puss! I miss you!

image211

Monday Morning.


Måndag morgon ja. Haft konstiga drömmar hela natten, vaknade och hade gråtit i sömnen i natt igen. Hu, jag tycker inte alls om då jag gör det..

Men! Nu dag = Nya tag!

Om en stund ska jag ge mig ut på en liten prommis, har förberett mig med S fotbolls-mys-byxor (nr 13 har han, vi får se om det går bra ändå ) och svart Tiger-hoodie. Håret i en liten rufsig tofs.
Stefan och jag fyllde min absolut käraste ägodel, min rosa iPod, men massa ny musik igår så det kommer bli en toppenrunda! En tjej som mig som bara har musiken i kroppen kan göra precis VAD som hellst bara lite bra musik finns att tillgå.

Sedan ska jag möta upp mammsen på stan så ska vi luncha ihop, mamma + dotter = Bäst!

Have a nice day!

Tears.




image210

Jag har en iskall sten i bröstet. Det är så nära till mina tårar..
Varför, varför, varför...
Livet kan vara så grymt och orättvist..
Det är så obegripligt och det gör så ont.
Du var en ung och vacker flicka som hade hela livet hela livet framför dig.
Du kommer alltid finnas i våra minnen.
RIP

It hurts.

MorgonMys.

Thi. Myser runt i grå klänning och svarta tihgts och vaarma tjocktjockar.

Skjutsade systrarna till skolan för en timme sedan, och fy så spårig och jobbig vägen var.. hatar och köra då det är så. Man får bara sladd och bilen kör lite åt det hållet den själv vill..Samma sak hände mig i lördags då jag fick skjutsa partyglada hockeykillar i snöstorm.

Nu ska jag mysa i soffan med slutet på min braiga bok och massa starkt kaffe. Ska möta upp mami på stan sedan och kika på en takkrona till badrummet.

Jag fattar inte. Igår kväll fick jag världens erbjudande. Som vände min värld lite upp och ner för en stund, Tyvärr för sent, allt är ju bestämt nu och jag kan inte ändra mig.... varför ska allt klumpa sig? Nina är lite arg.

Lördag.

image201
hihi, bäckman och stefan sjunger för full halls på sista april


Mys-mys lördag. Jag och S har varit en sväng på stan och shoppat lite,och där mötte även Bäckman upp. 
Nu sitter jag hemma med nybryggt kaffe, färskt bröd och min spääännande bok. Mys Mys. Om en stund planerar jag att ta en lång powerwalk med min rosa iPod med massa bra musik.
Stefan och Bäckman har åkt iväg för att kolla på hockeymatch, Timrå mot några som jag tyvärr inte minns.. Hockey är inte preics min favorit hobby. Hihi.

Å jag är så GLAD! Jag fick en sån glad nyhet igår.. :)

Nationla Treasure 2

image199


Igår kväll blev det biobesök för mig och S . Jag kämpade för att vi skulle se Arn, men S insisterade och övertalade mig att National treasure skulle vara så bra och att jag skulle älska den. Så jag gav vika, och jag kan säga att jag inte ångrade mig en sekund av filmen! Jag säger bara se den, se den , se den!
Biosalongen var fullsatt och stämmingen på topp, och filmer var verkligen GRYM!

Nyårsoutfiten.

image198

Morgonmys.

Hihi. kommer in i köket och hittar syster Teresa som äter frukort med vår vovve belker som närmsta bordskavaljer :)
De är så tööta!

image196

image197

Min älskade kirremick Mira



Vovven som vi tycker så mycket om.


image193

image190

image195

Tänk. Stefans hund som han jobbarmed hela dagarna uppe i Luleå, Jag hade fasat lite för att träffa honom, chäferhundar brukar inte vara nån favorit för mig. Men, såklart, när jag har en liten förutfattad mening; han är heeelt underbar!
Vår lilla vovve Zlatan, finns ingen snällare i hela världen. Nu när han är tillbaks i Luleå med Stefan sakande jag dom både så det värker i hjärtat..


Jul Jul -07

Julafton var heelt underbar, som varje år. Jag var så glad och var, i hjärtat över att ÄNTLIGEN få vara tillsammans med min underbara familj igen.

image189

image188

Fyra systrar.

image187

image186

image185
Julklappsutdelaren

RSS 2.0