Till er.


Lisa, Malin, Tette, Sara, Sarah, Magdalena, Mellie, Viktor, Erika;  Jag SAKNAR er! Så mycket! FÖRLÅT om jag är usel på att höra av mig. Det är inte det att jag glömt er, absolut inte! Hoppas ni förstår det. Ni känner ju mig.. telefoner och jag är inte bästa vänner direkt..
Jag tänker på er alla, varje dag, flera gånger om!

Jag och Stefsn låg och pratade härom natten, och då sa jag det att jag är nog den så tänker mest på mina vänner.. hela tiden. Om jag skulle skicka ett sms varje gång skulle de förstå, men jag hoppas det vet att jag tänker på dom hela tiden ändå. För jag ÄR inte en så person som ringer varje dag osv.. Jag mailar hellre (: Då kan jag svara då jag har tid... med hela mitt hjärta.

Jag är hos er i mina tankar, och nu då jag kommer hem ska vi umgås, prommenera, prata, har mysgat och bara NJUTA av tiden tillsammans. Underbara vänner; tack att ni finns!

/Katarina





En underbar midsommar i min (m&p:s) sommarstuga i Junsele


Samma härliga kväll. Som vi sjöng! Jag var så hes dagen efter!

Älskade tjejor! Vi tre = BUSIGASTE!


Så kul bild! Sarah och Mlalin. Ses nästa vecka <3


Sara-bästa-bästa-gumman-vännen-syster-b2-snurkel-busis-4-ever-you-and-me


Sara och Kattis = varandras religion ;)



Morgonstund har guld i mun


Go morgon!
Från en frusen tjej  soffan, med morgon-tv och kaffemugg i högsta hugg.
Jag ÄLSKAR mornar! Kliver upp tidigt även om jag har sovmorgon bara för att få njuta av att se det ljusna utanför, dricka gott kaffe och mysa i soffan.
Jobbar hellre kvällspass än dagspass på jobbet, just därför. Jag är en  morgonpigg tjej som får dubbelt så mycket uträttat på morgonen än kvällen..

Efter en FRUKTANSVÄRD period i mitt liv tror jag att jag börjar se ljuset i tunneln.. Ingen mer stress tack, ingen mer gråt i halsen och ingen mer press. Ingen mer migrän. Snälla?

Dagen på skolan igår var den bästa hitils. Jag kände att JAG VAR DÄR. Inte flera timmar fram i mina tankar, i planer på hur jag ska hinna till jobbet, hur jag ska hinna fixa ditt och datt, hur jag ska hinna sova. 
Nä fy tusan, nu ska jag bara vara GLAD och PIGG och njuta av denhär VACKRA oktoberdagen. 

Nästa vecka åker jag hem till pappa, mamma och SYSTRARNA! Jag längtar så. Nästan två veckor ska jag vara hemma, hur härligt som hellst.  

Tack för en underbar dag idag.

En riktig vän.


En fika. Kaffe och goda bullar.




Förra helgen var min älskade vän Magdalena här i Stockoholm.
Magda - Du är verkligen en av mina bästa bästa vänner! Fast det var en stund sedan vi sågs känndes det som igår.
Ingen vän är som du och du och jag kan prata om saker på ett speciellt vis som jag inte kan prata med någon annan om.
Har saknat dig varje dag sedn du var här! Nu siktar vi på att jag kommer ner tll dig i november. Längtar!

..




Oktober - min favortistund på året.


Oj. Vart har jag tagit vägen? Inte ett enda litet inlägg har hunnits med att skrivas på en bra stund nu..
Skola - jobb - skola....läxor.  Mycket mycket hela tiden just nu, men - I LOVE it!

Mitt nya jobb är underbart, lika underbart som förra gången och varje gång jag går hem vill jag gå tillbaks..
Samma sak gäller skolan, FAB.

Hösten är i full gång och jag njuter av varje stund utomhus. Alla vackra löv, underbar frisk, klar luft och härlig tempratur.
Att äntligen få ta på sig varmare kläder och plocka fram och uppdatera höstgarderoben. Hih.
Jag förstår inte. Vi hade ett samtal om vad man gör då man har "egentid" i lägenheten jag och tjejorna. Hihi, de flesta kastade sig över stereon och spelade sin musik, övade ostört på piano eller såg sina älskligs tvserier utan någon pojkvän som klagar.. Jag går till min skattkista; garderoben! Prövar potensiella outfits, tittar på mina kläder osv.. Haha. Alla skrattade åt mig. Men - det bjuder jag på!

Igår var det ite afterwork på jobbet, men ja orkade inte. Har inte orkat varken vin, bubbel eller cider på LÄNGE nu. Så fort jag har en ledig sekund vill jag bara hem och kasta mig i mysmundering och plocka fram en bra bok och soft musik i stereon. Tända ljus och pläd..  Så det var exakt vad jag ägnade min fredag åt. Me like.

Idag har jag bara plener på att mysa. Jobba några timmar i kväll, så idag tänker jag bara prommenera, läsa, städa i garderoben och höstfixa lite.
Planterade lie höstblommar till min fina stenbro i vecka, är så nöjd! Visste ni förresten att "bro" är ett norrlänskt uttryck?
Jag berättade på jobbet att jag gjort fint med höstblommor (ljung och prydnadskol) på bron kvällen innan. Allt tittade på mig som om jag var en idiot. - Bro????  - Har du en vallgrav runt ditt hus???
Haha, jamen vad heter det då? Bor har jag alltid fått lära mig och sagt. Hihi, jag ÄLSKAR norrlänska och kommer aldrig sluta med det.

Nu ska jag dricka lite kaffe och läsa min jättebra bok - Svart stig av Åsa Larsson. En riktigt norrlänsk bok!


Kramar till alla er där hemma som jag saknar och älskar så högt. Jag tänker på en varje dag!

......

RSS 2.0