Onsdag.


Slutade jobba klockan två i dag. Känns otroligt skönt. Härligt att två timmars kortare arbetsdag kan göra så mycket. 
Om någon timme ska jag och Thomas åka mot Sollefteå för att repa med Sara. Massa låtar att repa på. Ska bli roligt. Men innan dess tänker jag försöka klämma in en liten powernap och lite middag. 
Måste åka förbi hos mamma och pappa för att hämta passet också. Det kommer behövas till veckan och jag hinner nog inte hem något mer.
Är i älsklings lägenhet nu och hoppas på att han slutar jobba snart. Så jag hinner träffa honom lite idag iallafall.  

Satt och funderade lite idag. Det är verkligen dax att börja plandera inför flytter till Älvsbyn i höst nu. Och hög tid att fundera ut vilka saker som får följa med och vilka som får stanna kvar hemma.
Efter som det bara är 16 veckor i ett studentrum är det inte mycket som behövs, ok, inte mycket som rymms heller.. Haha. Det får väll bli lätt: Alla mina kläder och en massa rosa saker (typ allt jag har, måste rensa).

Nä fy på mig, jag har en viktigare sak att fundera över, packningen till helgen. En vecka. Måste börja tvätta och planera lite. Den här gången ska jag försöka att inte ta med mig tre gånger så mycket som jag hinner använda.. Försöka.

Regn, regn & lite mera regn.

.."Och regnet det bara öser ner, jag blir våt om både skor och strumpor.."

stämmer precis på pricken om dagens väder, en sång som min kära mamma alltid sjöng med mig då jag var lite yngre. Söt.

En ledig dag från jobbet idag som jag spenderat hemma med mamma och pappa, så skönt att komma hem! Längtar verkligen efter dom då vi inte hinner träffas så mycket då jag jobbar massor.  Mammi och jag var en stund på stan, jag hade fått i uppdrag att köpa en slips till stefan, så fick jag fina tröjor och diadem av min givmilda mor. Tack snälla.

Ikväll blir det i alla fall till att åka till Härnösand, pussa på loveli som faktiskt kommit hem. Wie.  Nu ska jag leta efter en klänning som spårlöst försvunnit, jag saknar den med en stor kofta till.. det var mys. Kanske någon  syster som smyglånat, dax att leka lite detektiv.

Ciao!

image4

Älsk i Bulgarien förra året.






Gatufest.

Jag vet, jag vet. Förlåt. Om man ska ha en blogg måste man skriva i den. Tyvärr går det väll lite si och å med det jusr för mig. Ska bättra mig.

Just nu ligger jag i alla fall på hotellrummet i Sundsvall och smälter en stor, underbr hotellfrukost bestående av svart kaffe, olika marmelader, bröd, ägg, juice och färska frukter samtidigt som jag läser Dagens Nyheter och planerar en till dag på Sundsvalls Gatufest.
Gårdagen var blöt och kall, det spöregnade och jag hade aningens för tunna kläder. Vita jeans, Svart och vit-rutig halterneckblus och svarta ballerinor. Hade dock vett att slänga med en svart cardigan och pataply då vi åkte in, något som kom väl till anvndning hela långa kvällen.

Men nu har jag tagit nya tag, ska ta en sväng och shoppa en tjock tröja snart så kanske kvällen är räddad. Fast , kan den bli annat än bra? Jag ser fram emot Marit Bergman, Timbuktu, Bo Kaspers Orkester, Björn Rosenström mm. Och innan dess ska vi fira Viktor som fyller 20 år idag. Grattis Vännen! Jag trotsar vädret och har roligt ändå.

Det känns faktiskt skönt med en hel helg utan jobb, bara njuta av kärlek, vänner och musik. Me likes.

Ciao!

image3

RSS 2.0