Höst-klänningar hos Lindex.


image35image36image38

Spanade in Lindex web-shop och deras höst-klänningar och måste säga att jag blev väldigt besviken. Nästan bara svart och grått och enformiga mönster som nästan alla påminner om varandra.
Men, några glimtar fanns ju.
Jag som hellst vill ha lite "flickiga" kläder, dvs, rosetter, volanger, lite spets-stickat mm fick inte mycket utav den varan. Dessa tre blev favoriterna, men  inga riktiga älsklingar precis. 
Gillar prickarna, puffärmarna och den flickiga modellen. En enkel naturvit bas-klänning/tunika är heller aldrig fel då det går att matcha och mixa i det oändliga...

Men, som sagt, jag hurrar INTE.
Och inget rosa fanns heller... :(

Världens Häftigaste 19 års present!



image32

Jag måste ju berätta vad jag fick av min underbara, bästa vän Sara i 19-års present! Helt galet, men sant!

En biljett till Gwen Stefanis konsert i Globen den 10 oktober!!!

Gaah!
Jag är så galet, obersklivligt, lyrisk och glad, längtar så massa!
Så självklart kommer ju Sara också att följa med. Håh, det kan inte bli annan är skiit-kul!
Puss till dig Sara, du är bäst!






Dagens.

Så en liten bild på mig i dag, så kan ni låssas att jag är hos er, fast jag är 50 mil bort. Thi.

image31

Hängselklänning, tröja, svart plast armband och leggings; H&M
Halsband, ring & kamera, presenter från S.
Klocka, julklapp från M&P.

Kalas-outfits.

Thi. Här kommer lite bilder på fina flickor på mitt lilla 19-års kalas i helgen:

image28

Fiina fina Mlalin i ny klänning från H&M.

image29

Sötaste Saran, även hon i klänning från H&M. Med ett underbart gott vin i glaset som vare en födelsedagspresent till mig från en go kille, Totte.

image30

Jag, som faktiskt inte har ett enda plagg från H&M på mig. Kjolen var en födelsedagspresent från min lillasyster Rebecca. Vinet en present från Totte.

Bra.

Gah. Jag stooormtrivs här. Det är toppen. Och det är en stor, stor lättnad såklart. Jag var ju såklart lite små-pirrig inför starten och flytten, med allt blev jättebra.  

Lovar att jag ska lägga upp lite bilder snart, och skriva ett längre inlägg.  Men nu måste jag kila på gymmet med sötorna.

Jag saknar er alla där hemma! A lot. Naturligtvis.


sjunga & flytt.


söndag.
Uppe tidigt för att packa ihop det sista, betala några räkningar och slå in sis födelsedagspresent. Dessutom kräver dagen en rejäl uppsjungning då jag klockan elva ska sjunga på ett barndop, en av mina personliga favorit-uppdrag. så himla fint och stämningsfyllt. Borde egentligen tackat nej, men det är ju så svårt då jag bara älskar att sjunga över allt annat. Fick dessutom nyss lönebesked om inbetalning från en av spelningarna i Juli, och det taggar ju också. Tyvärr så är ju pengar aldrig fel...
Men stressigt kommer det bli, då jag få åka raka vägen från dopet då jag sjungit klart upp till Älvsbyn.
Just det, flyttlasset bär av idag. Kiih, läskigt och underbart på samma gång.

Kommer sakna alla mina UNDERBARA vänner  Härnösand så vansinnigt. Ja, tack och lov kan jag ju åka hem då och då, men det blir ju aldrig som nu, då Viktor vips bara tittar in osv.

Hade iafl en underbar födelsedags/flytt-fest i fredags, och dom minnena kommer jag kunna leva länge på...
Ska försöka lägga upp lite bilder, så fort jag får tillgång till dator efter flytten.

Nä. Jag både vill och inte vill resa mig för att packa ihop och börja bli klara att åka.. Någonting skär som knivar i mig, någonting annat skrattar och tjoar av glädje. Frågan är bara vilken känsla som är mest påtaglig..


Malin; Glöm mig aldrig! You know I love you, då är töötast & bäst. Alltid!
Mlalin + Nattit = Loligt.

Kyss.


Thi. Mysig dag. Legat i solen och latat mig med Ipoden och en bok. Härligt.
Ikväll är det power-walk och lite "inför-skolstarten-plugg" som gäller. Riktigt roligt faktiskt.
Hu, saknaden börjar trycka i mitt bröst igen... S är en bra bit borta igen. Inte roligt... skickar en kyss i tanken.




image25

små sötsaker.

Ulrika Sandström.
Vilka fantastiska kläder. Mami. Skulle lätt gör nästan vad som helst för hennes fina fina klänningar och kläder i ljusa lätta färger med MYCKET ROSA. Loveli.
Måste tänka över om det inte är vart att lägga ut en hel del pengar och investera i en sådan liten vacker klänning som hon designat.

image21image22image23



Bilder från ulrikasandstrom.se


För att Pigga Upp mina sinnen.

image18image19image20


Skulle jag traska in i en HM butik just i denna stund skulle jag mycket väl kunna tänkas komma ut med detta i shopping-kassen. 

Denna gråa måndag skulle just behöva piggas upp med den vackra cerise-rosa färgen. Som jag bara älskar. Tih.
Men men, nu råkar jag tyvärr redan ha kikat på den klänningen i butiken, och den var i ett läskigt matreal som tyvärr känndes riktigt, riktigt  "billigt" och den skulle därför inte hamna i min ägo i första taget... Ibland måste även jag vara lite kritisk och motstå något som är rosa... Men bara ibland. :P

Väskan och koftan ser däremot alldeles förträffliga ut, även om väskan är aningens gräll för att bäras till vad som helst. Men det är ju som jag ofta måste förklara för min kära moder; det fiffiga med att ha (för) många väskor och skor är kunna matcha utefter nagelacket eller halsbandet. Eller hur?




Fredags-mys.


Thi. Nu har jag varit och hyrt en film och fixat dom rätta tillbehören för en liten mys-kväll. Tänkte överraska S lite nu då han snart kommer hem (en timme kvar), å så är jag ju så himla film-sugen själv... Varför då inte slå två flugor i en smäll? Fiffigt. Tihi.

Nu ska jag ta och äta en sen snabb middag, fullkornspaj med lax och spenat från felix. Usch, jag vet att micromat är värdelöst och inte alls bra, men ibland hinns bara inte matlagning med...


Längtan.


Fredag.
Känner ett litet förväntansfullt pirr i magen, då min stöis S kommer hem sent ikväll från Luleå och helgen lär bjuda på ett riktigt trevlig party, IKEA- shopping och massor med härlig tid med dom jag har allra närmast hjärtat. 

Närmast bär det av mot H-sand. En timmer bilfärd med nyaste nummret av Elle i högsta hugg, kan inte bli annat än  en skön, mysig timme. Får så lov att tacka min lyckliga stjärna då jag inte besitter anlagen för åksjuka.

Så, nu ska jag raskt packa ihop det nödvändigaste att ta med tillbaks till H-sand igen(då jag redan tagit det hit till mam och pap för att ta med det vid flytten till studentrum nästa vecka) och äta en smarrig frukt-sallad som sys nyss gjorde. Smaskens.

Nu får tiden gå extra fort så S anländer snart.

Loveli.


S, hjärtat.
Jag saknar dig så som om mitt hjärta skulle kunna sprängas i  tusen små värkande bitar samtidigt som det omges av en tjock, tjock värmande bomull..
För jag vet, i morgon natt kommer du äntligen hem. Och vi har  helgen tillsammans, fylld av kärlek, närhet och glädje. Bara att kunna kika på dig över kaffemuggen är en helt lycko-rus i sig.. Ibland är allt bara för stort och obegripligt för att kunna beskrivas med ord...

Det är nog det som kallas Ovillkorlig, gränslös... Kärlek.  

Våga välja.

En sådan dag av lathet.. Inte gjort ett skvatt i princip. Läst, druckit te, pratat med syrrorna i några timmar och adressändrat Elle- prenumerationerna. Men, men. Vädret är ju inget vidare, så det är ju skönt med en totalt måste-befriad dag. Ovanligt. På sätt och vis blir jag panikslagen av att inte ta vara på tiden, ungefär som då jag sover för länge på morgonen.. Och inser att halva dagen gått och jag inte gjort någonting.

Nu ska jag i alla fall ta en dusch och byta om från mysiga S fotbolls- mys-dress till något med representativt och ta en sväng till staden.  Fika med syster är ju aldrig fel.
Måste ladda idag, i morgon ska vi åka och hämta flyttlasset med kläder och inredning i härnösand. Uscha, kommer ta tid att packa i ordning och bestämma vilka kläder som får följa och vilka som får bli kvar.. Önskar allt kunde följa med, men så mycket plats får man inte.. En garderob och en byrå är allt som kommer stå till min förfogan.. Ska jag ta med eget skoställ? :p

Sådant blir livet i studentrum, trångt och anpassat, men shit; jag längtar! 


I djupet av mitt hjärta..

image6                 image9                         image8image15
image7

..finns som bekant en speciell plats för allt som är rosa.

Och tänk! Ipod nanon är på intåg, telefonen och kameran har jag, å den datorn..Vilken dröm! Det finfina är att jag just är i behov av en dator inför mina begynnande studier och flytt.. Och skulle jag inte blir väldigt mycket mer motiverad att plugga med en sådan läckerbit till dator? Jo, helt klart. Bör dock tänkas över 10.000 är mycket pengar.. Och många, många rosa  klänningar och kjolar.

Samvetet säger ifrån.


Fy fy. Vilken usel bloggerska jag är. kanske kan skylla liite på att jag bara jobbat och jobbat senaste två månaderna, men nu kan jag iafl meddela att jag är ledig i två veckor. Härligt! Sedan bär det av igen, ett rosa flyttlass mot Norrbotten med lilla jag på toppen. Ska bli roligt, längtar riktigt mycket faktiskt.

Viktor kom på en fika idag, vi pratade massa strunt och kanske en gnutta alvar också, precis som alltid. En riktig vän, suverän vän, det är just vad han är. 

Eftermiddagen hade även ett tandkäkarbesök inbokat (inga hål i år heller, hålfritt de senaste 18 åren :P ), mitt sista kostnadsfria. Hu, det dyker bara upp fler och fler nackdelar med att bli "vuxen"... 
Efter det skulle jag ta en liten sväng på stan bara.. titta om något förändrats sedan sist jag var hemma, vilket råkade resulterade i lite shopping..
Nya höstkläder. I en redan över full garderob..  Magknip.  Men, jag kan ju i alla fall trösta mig med att jag det var jätte bra köp(När säger jag inte så?).Nåja.  Det blev:

-En svart knälång, tajt kjol med stora bakfickor i en härligt tjockt mjuuukt  tyg ( kommer bli perfekt med strumpisar och en fin rosa eller vit topp och höga mockastövlar eller söta ballerinor)
- En tajt jeanskjol som slutar strax ovanför knäna med fin  hög midja (just love it!).
- Svarta tygballerinor med vit gummisula och vita fina detaljer,
- Svart  sjal med snyggt mönster av vitt och guldlänkar. 
- Rosa skärp (enda rosa saken, höör och häpna!)
 - Halsband i tjock silverfärgad kedja med  berlock.

Ikväll vankas det te-drickning med Sara  och en härlig powerwalk (kanske för att döva det dåliga samvetet..)

RSS 2.0