Softar Söndag


Mysig klänning, tights, tofs och kaffe i rosa mugg = jag just nu.

Det blev en fantastisk lördag igår, vi hade lång mysfrukost, sedan tog vi en tur till centrum och shoppade lite, S klippte sig och vi åt god fika/macka på Sandys.  (Lisa lärde mig älska deras kräftröra, den är MUMS).
Sedan hade vi trevlig kväll med musik, gamla bilder och minnen och umgicks i lägenheten. Vid halv tio åkte vi och mötte upp Sara och Fredrik med company i Hornstull på mysigt litet hak. Viktor och Stefan drack en "parfymdrink" (haha) och jag och Sara hade såå trevlig. Underbara Sara, HUR ska jag stå ut då du åker iväg?

I morse var killarna lite lätt "dagen efter", men jag är lika pigg som alltid!
Nu sitter jag och gosar i soffan med bok, ("Frälsaren" av Jo Nesbo), nyaste nummret av cosmopolitan, bra musik (Dolly Parton) och kaffe.
Mina favvokillar åkte in för att kolla på båten där Viktor jobbar, men jag kände för att köra softar-söndag så jag stannade hemma.
Har oljat in köksbordet, städat badrummet och städat upp lite också, lite nytta måste jag ju göra.

Ha en softarsöndag du med, njut av en fika eller ta en härlig prommis.




Att mysa runt i.



Odd Molly. Vinnare av Damernas Världs eftertraktade modepris Guldknappen.

Odd molly har mysigt söta och lite "hippie" kläder. Personligen skulle jag ha svårt att bära många av plaggen då jag inte trivs i allt för mycket mönster - men det finns absolut gobitar!
Klänningen ovan tillexempel. Den skulle gärna få värma mig i vinter med tjocka strumpbyxor eller hellst lackleggings för den snygga kontrasten som blir lite "sött och salt".  Till det min duffel och beiga, varma vinterstövlarna men lurv och band!


Bild: Oddmolly.com

...


 


Taco-mys.

Älskade fredag!
Hela helgen ligger farmför.. å jag myser!
Värmeljus, tacos, soffa och chips är planerna för ikväll. Stefan är just och möter upp Viktor på t-centralen, han är här och hälsar på i helgen - så roligt, saknar ofta Viktor sedna jag flyttat - bästa, bästa killkompisen någonsin.
Som dessutom är mannen bakom mitt och Stefans möte och förhållande. Hihi. Kan jag annat än tycker vansinnigt mycket om honom ;)

Idag har jag hunnit genom både skola och jobb, så jag är aningen trött nu.. och hungrig.. och sugen på rosa godisar..
och en helt lugn helg!

Föressten - Lisa och Magda: Jag hittade ROLIGA foton på gammla datorn i går, funderar på att lägga upp dom här.. haha, jag börjar fnittra bara jag tänker på dom. Det bli defenitivt en inlägg om, hrm, lamm som inte smakar kofta ;D

Dessutom SAKNAR jag er till miljoners miljarder. Magda jag längtar ihjäl mig tills du kommer hit! Puss genom luften!


...

Peace Shoe Necklace


Jag är ju som bekant väldigt svag för söta smycken. Denna otroligt chicka, rosa sko skulle mer än gärna få hänga kring min hals i höst.  Ett lyft för vilken enkel topp eller klänning som hellst!
Kommer från Friis & Company och för 149:- pengar kan den bli min, - eller din!
Är den inte galet söt?

Bild: www.chique.se

...

Angel.




Torsdag eftermiddag.
Sista timmen på jobbet framför mig, sedan ska jag åka raka vägen hem och dyka i min mysmundering.
Stefan och jag tog i söndags en prommis till närmaste OK/Q8 för att hyra en film och köpa godis.
De hade inga hyrfilmer utan vi fick köpa en film, det blev "Angel", en ny film med Helena Bergström (ops, en svensk film..IGEN). 
Problemet är bara att Stefan KAN inte se en film utan att somna.. Så vi har fortfarande inte sett klart den efter flera försök.
Men ikväll tänker jag se klart den - därmed basta!
Hitils är den väldigt bra, så jag hoppas resterande halva inte ska göra mig besviken!

Välkommen September!


God Onsdag morgn, och välkommen september! (om än två dagar för sent..)
September, bar namnet på månaden får mig att längta efter tjocka strumpbyxor, varma klänningar (ÄNTLIGEN!), promenader i kall, klar luft och te och bok i soffan!

Å - September I love you! Hösten - Du är min favoritårstid!

Jag har haft en så härlig morgon. Började med en rask powerwalk i den dimmiga höstmorgonen (flashbacks till Älskade Älvsbyn och elljusspåret runt knuten, Takida i rosa ipoden och tidig, kylig morgon), sedan har jag druckit kaffe, kikat nyheter och togit en lång dusch. Hur ofta hinner man med en så härlig morgon på en vanlig onsdag? Idag hann jag då vi har sovis till kl 11. Me likes!
Fast nu ska jag snabba mig lite innan det är för sent ch jättebråttom. (:

Kraaam!

RSS 2.0