Att sjunga gör mig Lycklig.

image182

Å, Jul jul julstämning!
Morgonen startades med adventsfirande och solo och kör i kapellet. Sååå glad som på bilden blir jag av att sjunga, även om min röst kraxar idag och jag väll gjort betydligt bättre solon. Men men, stämningen var på topp och så jag är på stråålande humör!

Hoppas ni alla har en underbar fredag!

Dagens outfit.

image181

Visst har jag en snygg kavaljer? Kära piasavakvasten :p

Tshirt: Gina Tricå
Kjol: Veromoda
Kofta: H&M
Strumpbyxor: H&M
Örhängen: Kappahl
Skor: Din sko

Mysig vinterklänning från Halens.

image180
 

Denhär urmysiga klänningen hittade jag hos Halens. Ser så vansinnigt mysig ut, tänk en kall vinterdag, soffa, brasa, choklad och denhär klänningen. Sååå mysigt. Å så alla tjejkompisar såklart.

För endast 399:- kan den bli min. Ska jag slå till månne tor?

Bild: Halens.com

En rosa jul.

image179


Den hä adventsljustaken från RUSTA bara vill, vill, vill jag ha. Så underbar!
Och enbart 59 :- kronor! Det är som ett litet skämt!
Nä, nu vet jag en tjej som måste åka till rusta. Fort!

(tyvärr så buade alla tjejerna då jag visade den, men det SKITER jag i ;P )


Fredag.

Ett litet blogguppehåll blev det i veckan då jag varit bortrest. Men nu är jag tillbaks.
Haft jättemysiga dagar i hus precis bravid havet med promenader, böcker, god mat, tillverkat mina smycket och varit så glad, glad , glad (:

För en stund sedan anlände min sötaste och ikväll blir det sedvanligt mys vid tv:n med Stefan, Magdalena och Lisa, pizza och cola. Dålig middag, meee, man måste få äta onyttigt ibland också (;

Älskade Syster.

image178


Fick denhär bilden nyss på min underbara lillasyster Teresa och vår vovve Belker. Hihi, han har fått så lång päls på huvudet igen, så det ser enormt ut :P
Dax att ta honom till frisören igen.

Saknar alla därhemma så mycket nu.. Men bara en månad tills jag får komma hem igen. Och då är det jul!

Dagens Outfit.

image175


Jeans; Gina Tricå
Svart Topp; HM
Svart Kofta; HM
Sjal; Kappahl
Stövlar; Din Sko
Guldarmband; HM

Fest skor.

image174

Såg denhär skon på Din Sko idag och blev lite förälskad. Endast 280 kronor och så häftig.
Men ändå tvekar jag, är lite rädd att dom ser ut som rymdskor skor typ. Dom känns så futuristiska att det kanska ser fånigt ut?
Men det är nått som för mig att gilla dom, dom känns party och glammigt och jag kan se mig i dom på nyår, så det kanske får bli ett köp ändå?

Mardröms bilfärd!

image173
Oj oj, idaginträffade en av mina mardrömmar..
Jag och Lisa är påväg hem i bilen från Luleå där vi shoppat och lunchat och blir tvungen att stanna och vänta på att en bil med släp framför oss ska svänga. Vi stå still kanske 10 sekunder och ska sedan åka iväg. Men bilen åker ingen stanns! Jag pröva och prövar men bilen står som fastgjuten i backen!
Lisa säger; -Det kanske är motorstopp fast det inte märks?
Ok, tänker jag, det var konstigt efterosm bilen är precis som vanligt och det verkar absolut inte så. Men men, jag stänger av den. Då kan vi inte starta igen!
Jag försöker om och om igen, men nej,nej. Vi får panik! Jag tittar i backspegeln och ser att en kö bildats bakom mig. Så vi sklår på varningsblinkersen och bilarna kör om.
Där sitter vi, i bilen i kylan och underar hur vi ska komma därifrån. Men vi beslutar att pröva starta igen. Och vips! Bilen brummar till och går igen! Vi tror inte våra ögon och resten av bilfärden är vi livrädda att bilen ska stanna!
Ja nu låter det ju kankse som om vi har en skrotbil eller nått, men det är en inte allt för gammal BMW som aldrig någonsin brukar bråka.
Aja, vi kom hem, men nu är jag skiträdd då jag i morrn måste ta bilen till Piteå för att repa men pianisten inför att jag ska sjunga på söndag.. Hjälp!

Snälla bil; Spela aldrig om det dumma sprattet med mig och Lisa igen!

Dagens outfit.


image172

Svart Linne; Josefssons
Rosa Kofta; HM
Svart ballongkjol Gina Tricå
Svarta Strumpbyxor; HM
Bruna Kilklackstövlar
Leopartmönstrade örhängen HM
Armband; Hm och kappahl

Hihi, vi hittade en liten snygg stege att posa mot :P


GirlTalk.

image170

Tisdag kväll.
15 minusgrader och kålsvart ute.
Ja, vad kan vi göra annat än köpa massa lösgodis, kura upp oss i soffan under en filt och bara prata, dricka te och äta godis?
Det är alltså precis vad vi ska göra. Mysa och skvallra :p
Hihi, jammy! (Godis kan man aldrig få för mycket av.. )

Min visa vän.


image168
Magdalena är en väldigt vis ung dam :P

Måndagens outfit.


image167

Linne Kappahl
Skinnkjol Gina Tricå
LilaStrumpbyxor Cubuc
Platta stövlar Dinsko
Diadem med Rosett HM

en busig dag.

Igår hade vi en ur-mysig dag, verkligen. Vi åkte till Piteå och shoppade, fikade, käkade middag, gick på bio och såg "Solstorm" (ruggigt bra film!), efter bion blev det krogen och då vi senare på natten kom hem fortsatte vi med vin hemma hos Lisa. En toppendag med anda ord! Stefan, tack för att du stod ut med tre fnittriga fåniga tjejer heela dagen :p Puss till dig!


image165
Påväg hem, M och L i baksätet.

 image158
image159

image160

image161
image166

Dagens outfit.

image155

Idag är det inte riktigt lika kallt som igår. Härligt! Det har snöat hela natten, mjuk mjuk snö överallt.
Mys mys.
Klänning, Ellos. Tights Vero Moda, Örhängen HM

Baby it's Cold outside.

image154


Igårkväll då vi skulle gå på promenad var det såhärkallt! Tolv minusgrader, ja det vara ju bara på med täckjacka, täckbyxor, mössa och vantar! Huhu, men oo så vackert!

Fredag.

Oj. Dagarna har bara flygit fram och jag har inte haft nån tid eller ork att blogga.. Så mycket som hänt. Var så fantastiskt roligt att få komma hem till M&P & systrarna och tiden gick såklart alldrels för fort!
Sedan kom jag tillbaks hit upp, stiger ut och möter 12 minusgrader. Chock!

Men det vara bara packa om väskorna för sedan skulle vi åka tillbaks neråt mot Skellefteå och två total-späckade dagar med föreläsningar och semenarium. Hotellvistelse och underbar mat. Nice!
Två föreläsningar om barn till missbrukande föräldrar och hur man hanterar barn som kommer snett har bitit sig fast i mig.. Jag tänker på en liten pojke som hittade sin far i knark-sykos, berättelsen skar så djupt i mig.
Tårar å smärta..

Men nu är det fredag, jag är tillbaks och i kväll kommer loveli och vi ska laga middag och bara gosa. Inte träffats på två veckor nu.. Tiden går så fort!

RSS 2.0