Studentlunch & Danstävling.

Hu, tidig morgon och Katarina är trött efter ännu en natt med studentfirande. Den här veckan är verkligen den mest underbara och slitsamma jag någonsin varit med om. Party-Katarina har verkligen visat upp sitt rätta jag. Bal i förrgår, helt underbart, har aldrig dansat så mycket och älskat tiden som då. Bilder kommer! Min kära vän Emelie fotade fiina bilder, hoppas jag :p, men jag har inte fått dom än..
I går blev det konsert på Teaterna med underbara Mlalin, Tette insjuknade och fick tyvärr avstå.. För mig och Malin gick det dock bra, min hesa hals till trots.
På kvällen blev det brännbolls turnering och sedan krogen med dans och drinkar. Mys. Skeppet har öppnat för en liten tid sedan, så numer är det mitt favvo-place på fina sommarkvällar. Tack för skjutsen hem sedan, Pompen.

Idag är det Student- Lunch, hjälp, det är så sjukt nära nu, och jag vill inte inse; I morgon den här tiden är vi i full fart med att ta studenten....
Aja, först studentlunch, sedan Danstävlingen. Hoppas mina nerver inte spelar min någon otäckt spratt.. känner att vi borde övar vår vackra koreografi lite mer.. Focus Katta, Focus!

Ikväll hoppas jag verkligen på lite lugn och ro.. Orkar faktiskt inte gå ut, har ändå miljoner saker att fixa innan i morgon. Naglar, strykning, städning och skrubbning. Och det gäller att vara pigg på dagen i mitt liv, dagen jag aldrig ska glömma. Hjälp, hjälp, hjälp.

Dax att fixa fram fina student-luch kläder, satsar nog på niinköpta, vida HM brallor och ljusrosa tröja som nyligen anlände, rosa är ju som min färg. Loveli. Så toppen på allt såklart; STUDENTMÖSSAN.

Ciao!

En liten bild på Mig och kära vännen Viktor på sjöslagen nedan.

image2


Studentveckan Startar!

Vilken underbar morgon! Sol, sol och ännu mera sol dränker mitt kök då jag äter min frukost-smörgås och dricker mitt svarta goda kaffe. Den här måndagen innebär inte bara måndag, nej, den innebär min sista skolvecka någonsin, det är STUDENTVECKANS start. Jo, det pirrar i min mage av förväntan och rädsla. Veckan startar med "Sjöslaget", alla avgående klasser tävlan i kanalen med varsin egentillverkad båt, och jag tror verkligen på våran.

ES3 - shalalalala!

Helgen som var blev en riktig superhelg. Länge sedan jag var med om en så otroligt lyckade helg. Fredagen innebar utspark för oss ES-treor av de "små" tvåorna och en massa karuseller med Mlalin senare under natten, lördagen var cruising i sollefteå, Goood so nice! Har lovar både mig själv, mamma och Stefan att köpa en rosa cadillac nu, i promise. Vilken bruud jag ska bli. Hahha. Halva söndagen sovs bort eftersom vi inte kom hem förrän 03.30 söndag morgon, men efter det bar det av mot sundsvall för lite bilkörning och en tur in på IKEA. Lite nya möbler och matta  inhandlades och jag är faktiskt ovanligt nöjd med resultatet.

Nä, inte tid att sitta vid datorn mer nu, jag har en läcker sjö-slaget outfit att fixa. Tih.


                         image1

Ciao!


RSS 2.0