Happy Friday!

God morgon FREDAG!

Tänkte bara säga god morgon en snabbis.
Jag och Stefan är uppe med tuppen, nä inte precis kanske.... hihi. Men efter en ganska sen kväll på Hamnkrogen med Malin och Viktor och massa styrdans och trubadur är vi lite sega nu på morgonen.
Nu bär det av mot Sundsvall för besiktning av bilen och lite mys.

Tack för en super-duper-rolig/trevlig/underbar kväll igår älskade Malin! Är SÅ  glad att jag är hemma länge nu så vi kan busa massor hjärtat!

Njut dagen allihopa!


....

En ledig månad.


För en minut sedan fick jag SEMESTER! Heelt underbart!
Om ca en och en halv timme bär det av hemmåt mot Härnösand. Känns så skönt och jag har sett sååå fram emot att få komma hem och känna sommaren på RIKTIGT. Lite konstigt, men jag förstår inte att det är sommar då jag är här..
Behöver nog den norrländska naturen och lugnet för att förstå det. Det är ju så väldigt mycket vackrare hemma på sommaren än vad de tär här (faktiskt).

Nu njuter vi ett glas vitt och firar semester här, men strax ska jag gå och köpa härliga tidningar och hinna med en snabb middag på McD innan jag åker.
Oj, jag höll på att glömma: Hämta min roooosa resväska och köpa godis också, jag ska fira semester!


....

Sova gott.




DETTA hotel skulle jag vilja bo på! Vilket underbart rum! Rosa och MASSOR av Hello Kitty.
Me likes!

...

Playsuit.



Playsuits är ju just nu ett väldigt ombloggat plagg. Finns i massor av modeller, matreal och färger.
Själv har jag lite svårt att se att det kommer bli ett hett plagg för mig.
Kanske en het sommardag eller med heels och kavaj på fest, men, nja.. Jag tror ändå klänning och kjol kommer före på min lista.
Jag har ju väldigt svårt för shorts också, jag hade ett par väldigt fina vintrigare; tjocka & rutiga med rosett på som var snygga med tjocks sturmpbyxor under (vilket jag tror många kommer köra med under playsuiten under hösten), men det var liksom inte min grej. Jag gav dom till min syster. Samma sak gäller de söta jeansshortsen med läcker, hög midja. Underbara på anda, jag vantrivs i dom..

Dock måste jag erkänna att jag blev lite kär i denna playsuit från topshop, rosetten i midjan och den axelbandslösa överdelen var väldigt "Ninna". Kanske blir det en beställning ändå, men jag vet inte riktigt...

Bild: Topshop.com

...

Fokusera på det bra.

Dagen igår var hemsk.
Min mage värkte från morgon till kväll, så vansinnigt ont! S kom och mötte upp mig utanför jobbet efter att jag slutat och fy sjutton, jag kunde knappt stå på benen kändes det som.. ONT.
Så det blev en snabb sväng till Hemköp där vi inhandlade tacos-ingredienser sedan raka spåret hem.
Egentligen hade vi en träff med vår underbara vän Viktor inbokad, men jag som annars inte vill ge upp en sånt roligt möte i onödan kände att jag helt enkelt inte skulle orka med eller över huvud taget vara social.
S tänkte först åka och träffa Viktor själv, men klände sedan att det inte hans med.
Så det blev en helkväll i soffan med tacos och film. Mysigt och jag njuter av varje sekund S är här.
Frammåt kvällen blev det HEMSKT och jag ville bara gråta för jag hade så ont i magen...

Önskar att jag inte hade min hemska mage som gör så ont så ofta.. Men jag vet att jag aldrig ska klaga, det kunde varit MYCKET värre, och det är bättre att fokusera på allt BRA i livet.

...

På g: hamburgare.

Det vankas hamburgare på jobbet.
Alla har tagit med en ingridiens var och vips; En härlig hamburgerbuffé!






Chefen grillar burgare! (:


Jag är så himla tacksam att jag kom till denna underbara arbetsplats! Hade det inte varit för detta jobb hade jag nog inte alls trivts lika bra i STHLM som jag gör. Att ha underbara kollegor som även är mina vänner är så viktigt! Att mötas av deras leenden varje dag och skratta och umgås med dom är fab, och då jobbet tar upp så stor del av dagarna och ja, hela livet, är det otroligt viktigt att man trivs! Och om man trivs presterar man bättre och mår bättre i själen = blir mer tillfreds med sig själv . Då  får  man även ut mer av den viktigta tiden med vänner och familj, är gladare och lyckligare och har mer ork att möta eventuella problem och jobbiga saker.

Hoppas ni alla tänker på det, se till att ni trivs på ert jobb, det är alla värda <3

...

Fab Friday <3

Godmorgon fab FREDAG!

Solen strålar, mitt humör är på topp och helgen väntar.
Mina vanliga morgonrutiner just nu; kaffe och dagen till ära en färsk crossiant också. Ibland FÅR man vara onyttig till och med till frukost, hihi.
Annars brukar jag (läs försöka) äta frukost hemma i lägenheten framför Nyhetsmorgon. För mig är det den perfekta starten på dagen och jag vaknar så bra. Då blir det mjölkfri yougurt och müsli samt ett glas juice. Och såklart massor av vatten. Jag är alltid supertörstig på morgonen så jag dricker som en kamel.

Dagen bjuder på hamburgerlunch med jobbet, S kommer(wiie) i eftermiddag och jag läängtar, och ikväll bir det kubb och lite picknick med Lisa och tjejer ute i solen.

Ha en underbar dag allihopa  <3


...


Torsdagens.



Underbara soliga torsdag. Glass och promenad i solen under lunchen.
Långklänning HM trend, Armband gaamalt från en butik i GBG,
Guldida gladiatorsandaler och älskade sommarväskan i strå.
 Ingen make up men flätor i frisyren, som inte syns på bilden.


......

Musica.


Lunchtime strax. Verkligen dax för det suger i min mage efter mat. Jag har hällt i mig kaffe och poppat härlig musik på radion hela förmiddagen, så tiden har flugit fram och allt blir såå mycket roligare med musik.

Gjorde en bestäställing från CDON.COM  förra veckan faktiskt, så nu väntar jag varje dag på att mina nya skivor ska komma. Det är ju så BILLIGT att shoppa musik där! Och om man dessutom kommer över 500 kr (vilket är omöjligt att inte göra då man vill ha hur många skivor som hellst) så får man det fraktfritt! Superb!


....




Vilse på en onsdag


Godmorgon världen!
Hihi, idag började jag dagen med att gå vilse.. Men jag fick mig en mysig morgonpromenad iallafall om man ska se saken från den ljusa sidan. Hihi.
Lite trött och virrig som jag kan vara ibland på morgonen gick jag ÅT FEL HÅLL då jag tänkte skippa tunnelbanan och istället gå från Tekniska högskolan till  kontoret på Sveavägen.  Ojoj, typiskt mig. Vips så var jag lite lost i smeten av gator och bilar och människor. Men hittade tillbaks till en tunnelbanestation, slank med nästa tåg och kom till jobbet tillslut.

Alla på jobbet fick sig ett gott skratt i alla fall. Men jag kan ju alltid skylla på att jag bara bott i stan någon månag och Stockholm är STORT jämfört med Härnösand, eller för att inte tala om Älvsbyn. Hihi.


....

Lata sommardagar..



En riktigt sommrig klänning från Indiska i söta tyger och mönster. Jag gillar färgkombinationerna och att de blandat blommigt och rutigt.
Perfekt på en fika i trädgården, på shoppingtur eller under kvällspromenaden . Snygg men avslappnad, jag skulle kombinera med vita tygskor och en söt kofta om det bli lite kyligt på kvällskvisten. Till det enkla smycken.
Voila - en söt outfit som funkar morgon till kväll!

Bild: Indiska.se


.....

Tisdagens.




Jag vet att jag blundar på bilden, får vara ett tecken på att jag är TRÖTT tjej idag.
Mam och Pap kom halv ett i natt, och klev upp sex i morse så det blev inte många timmars sömn där..
Syster-yster Rebecca fick ialla fall välja min outfit idag, det blev rosa klänning med vita pringar från H&M, leggins från indiska, rosa örhängen en 19-års present från Maja och kilklackar från H&M.
Till det min stråväska, men den fick inte vara med på bilden.


...


Sushi-begär.


Det blir mysig middag med min älskade vän Sara ikväll. Åh, jag har begär efter sushi, så hoppas, hoppas hon också är sugen.. Hoppas vi hittar en mysig restaurang med uteservering också, skulle vara pricken över i:t.
Tur att jag tog med mig en kofta i morse, höll på att strunta i det men tänkte i sista stund att det nog var bästa ändå, man vet ju aldrig denhär konstiga sommaren då det är strålande sol ena sekunden och regnet vräker ner i nästa..
Eller, det är väll det som kallas svensk sommar föressten?


....

Ta vara på det lilla.



Såhär mysigt hade jag det i söndags. Å vad jag älskar att njuta av det lilla. Kaffe, mode och tjej-tidningar, en bra bok och massor med sol på gräsmattan utanför huset. Så underbart härligt. Jag har så lyxigt att jag har som en egen liten tomt där jag bor, till min lägenhet.
Runtom är en hög häck också så jag kan strosa kring i bikini helt utan att någon ser. Perfekt!

...

Drömmar om tid.



Hej tisdag!

Solen skiner, det är mysig stämning på kontoret och jag är glad och sprallig. Sommarledigheten närmar sig med stormsteg och jag ser så fram emot att ligga i bikini på stranden, dricka drinkar på balkongen och dansa i sommarnatten med mina underbara vänner. Dessutom bada, ljusa sommarnätter, familj, segla och massa fika, grillat och godis. Njuta! Ta vara på min lediga tid till att bara vara och må bra. Underbart.

Jag längtar. Men nu ska jag fortsätta "städa" i vårt datorprogram och sedan äta god lunch.

Ps: Jag har köpt mina drömskor....


...

RSS 2.0